Thursday, July 22, 2010

HABUK sane sini babe !


* pose menarik dari kami sukarelawan UiTM MELAKA !


* time ni baru lepas melantak kat dewan syahbandar...


* time perasmian kot..cun giler !!!


Assalammualaikum saya ucapkan,kepada anda sume rakan dan taulan..

Boria jambang2 sy persembahkan..utk tatapan saudari sekalian...aiceeehhh,...

*senget dowh ....

Ok lah..

Pasti ramai y tertnya2 an..

Awatnya minah JAMBANG ni tak meng-updated blog nya..AIYOYO...habuk sane sini ma...

TULUNG ! kepada stalker y nak SANGAT intip sy tu..

Dont worry k...ni hah, sy da updated...so leh la senang an hati2 kalian tu ea...hahahhahaha...

*kepada y terasa tu, jangan biarkan hidup anda di selubungi misteri ea...



Ceh, FERASAN !

Tp y pasti ... memang ade y tertungu2 an...bila la minah JAMBANG ni nak updated blognya...

Pnt wei stalker kat FB je... hahahhahaha....KANTOI dowh ! k malas nk citer pasal stalker y pasti tak kesudahannya...

First sekali, y pertama ..hah???? wat ??? ayat keling dowh...

Tetttt.... ampooon ! saya sgt bz ngan pelbagai aktiviti y pastinya memenatkan tubuh badan saya.. Apakah antara aktivitinya???? Pertama nya adalah .....

SUKMA !!!!

*tgk betapa pntnya...tido kat bilik gerakan je kot..





Perh..tak yah ckp la wei... gila hebat time sukma ni..ponat giler den ! tp best....dpt cuci mata.

*even y dtg bukan encem mana pon..jambang pon tak de...hahahahhah..senget 1 !

Tp serius la...sukma ni sangat la best.byk kenangan tak leh lupo kot...pengalaman berharga dlm hidup ni.... dan y paling ketara sekaLi la...

Tag SAY NO TO COUPLE tu telah berpindah tgn wei !

Sumpah tak tipu kali ni ! dan y pastinya orang y sedang memegang tag tu adalah orang y...... ttttteeeeeeeeeeeeeeetttt,... ceh... *amalak..matilah sy klu dia terbace.... hahhaha..

Dialah orangnya...

NEXT TOPIC plzzz..adddoooosssshhhh !!!

Hahahahhahah :)



Kantoi bhai ! ok la...ayat sopan plzzz NABILAH BT MUSTAPA !

Ampooon ! k la...seterusnya...

ASAHAN !

Pertama kali wei g tempat ni..mula2 gi tu bapak r...buhsan giler...sy ,JUJUT, n si kera A.K.A izzul....aiya???

Ahhahahahhaha...

Berkepit 3 org je kot...sumpah sgt boring ! da la dtang2 terus kene daki gunung ledang..

Mak ai..tak beragak kot....sumpah penat giler ! eeerrrhhhh L

k...k...k....

setelah sekian lama la... mksudnya, selepas beberapa jam..baru la rasa keseronokknnya..

da de member la katakan..hahahhaha..



g ASAHAN ni pon sebab jadi PEMBANTU MINGGU DESTINI SISWA !

sayang adik2 lorh.. * ceh ayat nak poyo je an...

Selepas abes PMDS...

Sy pulang ke syurga ! hah? Giler la wei... kan org selalu kata, RUMAH KU SYURGA KU !

Hahahahhahha.. J ...da sebulan kot tak menjejakkan kaki ke umah... orang len dok syok je cuti sem...

Tp tak pe... best kot...pengalaman !

*padahal aku nak...da da..abes !

Hurm..

Last sekaLi...

Permulaan kuliah pada semesta ini !

Ceh...

KUANG ASAM JAWA !

Giler la subjek sem ni..

POCAH PALE DEN WEI !!! manghadap NOMBORW je kojanya...

Ferrrhhh... pening pale kot..

Tp tak pela...

Sya tak moh jadi TIKUS ! saya SINGA y KUAT !

Adosssh ni lagi satu..pasti ramai y tnye2 an..awat la minah JAMBANG ni???

Sume ayat pelik2 dia gne...hahhahahahhah... J * GOLAK BOSAR !

Next kali saya citer ea...huhhuhu...

Byk kot bnda psal TIKUS dan SINGA ni !

Abes !

K la...

Ponat la nak taip ni...dok tekan2 je laappyyy ni...majok dia kang...

Hahahahha..

Sekian ...

Tgk la pic2 ni yo...

Have FUN !


*muka stress urusan sajian lorh !

penot giler...tgk da kurus an..

wawawawa...

:)