Thursday, March 31, 2011

DINNER D'BANKER'S




Salam 1 Malaysia dan salam 1 uitm..haihhhh...da mcm bg ucapan formal la plak..

Cehceh...ok, agak serabut ea, entry2 y lopeh...+++ keadaan y sememangnya TERkelam kabut..membuatkan sy rasa menjadi kabut....hahhahah.. J Nak cerita tntg DINNER y terakhir bersama Si baju MERAH..hah ?? faham maksudnya ??Hahaha...bukan tu motifnya, tapi...dinner pertama y di jayakan oleh majlis tertinggi fakulti . . .Yess...dinner pertama kami . .. .sy selaku pemegang portfolia exco sukan dan rekriasi, mngucapkan ribuan TAHNIAH kepada Majlis Tertinggi atas kejayaan anda dalam menjayakan MALAM ASPIRASI DAN INSPIRASI y berlangsung di A’FAMOSA resort.Awalannya nak habaq tntg trajedi jatuh LUNGKANG...yupppzzzz...hahaha..*gelak dulu !


(lebih kurang mcm ni keadaannya, tp time tu sy sorang2...so tak de la MALU sgt an...)

Tah mcm ner la, sy jatuh time lalu kat wing Palapes.. btoi2 depan masjid lak tu..ait....

NABILAH2.... “mcm la hang ni...”Pastu bila da mula majlis dinner tua an..si BAJU MERAH ni lambat masuk dewan..sy ingt dia da tak dtg la mcm tu...agak FRUSH ea di situ . .. . ok, selang 2-3 MINIT...treeeenggg... KETIBAAN si BAJU MERAH tp.....bersama Si baju MERAH dia. . . . .hahahah.... J


(hah, mcm ni gayanya.... L )

Tapi tu sume bukan ALASAN utk sy tidak ENJOY pada mlm dinner...hahhaha..

Biaq pi la..dia mai ngan sape pon, tak heran la...sy JUST mau tgk JAMBANG dia..

Ok itu sudah memadai .. . . hahahhaha...sepanjang majlis, tugas sy, snap pic org jer...

Yela, cita2 nak jd photographer an . .. BUWEEKKK ! ! ! J Dan y paling menyedihkan +++++ terkilan sedikit ialah, lepas balik dinner tu, sy dapat berita, kak NURUL KHAIRIYAH telah kembali kerahmahtullah pada ptg td...jam 6.10 . .. . sedyh sgt . . .. last jumpa n gurau2 ngan arwah time trip PMDS ke PULAU PANGKOR . . . arwah xcident di seksyen 2 shah alam... arwah kak nurul merupakan MPP di era TUNKU NASHRUL... sgt ramah dan baik aty...arwah byk mngajar sy erti mjadi wanita solehah.....Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas arwah...~ AL-FATIHAH ~