Saturday, February 27, 2010

hari ini dalam sejarah !!!


pinjam ayat CIK REZA...
"sy tak pena hell kamu...ingat tarikh ni.First time sy hell kamu..."
so...ary ni dlm sejarah adalah...
jamabng ngan BERANI meng'anjing'
GOTHAM !!!
ampoon ea....
time tu,
nak g mamak kat depan UiTM..
jambang ngan emy...
jln r mcm biasa..
ngan berpakaian shasiah rupa diri....
kad matrik ade...
so confident jela nak kuaq...


tapi bila sampai pos utama...
byk giler kete kene tahan ngan pak guard...
jambang pown tergamam la...
awatnya???
pastu an tetibe je....
GOTHAM..
ckp mcm ni..
"mahal sgt ke nak bg slam...
awak org ISLAM kan....susah sgt ke????"
wat????
tak tahu kenapa dia tetiba ckp mcm tu...
jambang ngan emy memang pending giler time tuh..
so..
kitaorg wat dono jela....
tak faham ape y sedang terjadi...
hahahahhahaha...
balik dari mamak tue...
selangkah je masuk ke UiTM...
kita org jerit
" ASSALAMMUALAIKUM !!!!"
pak guard y len,
pelik je tgk kitaorg jerit mcm tu..
ahahhahahaha.......
en GOTHAM lak...
senyum jela...
layan perangai student uitm ni...
huuhuhuhuhu...
then lepak la tepi tasik....



apa pula y terjadi???
kenakalan jambang bermula....
sape2 y lalu je jambang tnye..
"dak tesl ek????"
pastu an...
de la sorang mamat ni...
time jambang tnye tu dia siap stop btoi2 depan jambang...
hensem..
hehehehehhe....
dak account katanye la....
ehehhahahhahahah.........


da la tu jela...
mata tetiba ngantok semcm ....
zzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tuesday, February 23, 2010

Tinggal kenangan....


pernah ada rasa cinta
antara kita
kini tinggal kenangan
ingin ku lupakan semua tentang dirimu
namun tak lagi kan seperti dirimu oh bintang ku..
jauh kau pergi meninggalkan diriku
di sini aku merindukan dirimu
kini ku coba mencari penggantimu
namun tak lagi kan seperti dirimu oh kekasih....

selamat terbang sahabat !!!!
selamat pergi untuk berjuang !!!!

rasa sayang seorang sayang terhadap sahabatnya tak mukin akan pudar..
walau jauh mana sahabatnya berada....
wwalaupun kita berada di benua y berbeza...
rasa sayang yang hadir bukan paksaan..
tapi tulus dari hati yang suci...
karnain...

Sunday, February 21, 2010

peperangan dlm bilik...


konflik tntg cinta bersegi-segi....
jambang tak tahu nak komen pe...
tapi layan jela...
cian gak....
hahahhahaahah............
tula duniakan....
sambil update blog y da tergendala sekian lama ni...
makan coklat y baru terbang dari LANGKAWI....
huhuhuuhuh...freee...........
hurm...
bercerita tntg cinta....
pnjang berjela2 nnti ni....
huuhuhuhu....
da la....
SAY NO TO COUPLE !!!!!
tu y pasti....
jambang da serik...
oooopppppsssss....
tak mau bukak cerita da....
heheheheheheh.....out,.