Tuesday, June 1, 2010

curik-curik baca ea...

:O

hahhahhaha..sebelum tu.sy nak tny kat korang y tgh dok mbce blog ni???tak buhsan ke hah???
ni tempat sy merapu-merapan la wey..he3... :P tp lau nak bace sgt an..bace la ea..*mmg dtulis utk di baca pon ..huhuhuh...apa y korang akan fikirkan bila saya sebut MEGAT HELMI ?? (*hah,rasanya mcm dia tgh bace je..klu dia tgh bace ni,cnfrm tersnyum smpai ke telinga an..ha3.. :) kantoi selalu curik2 bace blog sy an..lalala..) ceh,..da nak merapu-merapan da ni..hu3.. ok,first time sy post wall kat fb letak name tu..hah??name apa??name td tu la..budak skema y bernama MEGAT HELMI..ooopppsss...(*matilah sy klu dia bace ni..cnfrm majok tak moh rply msg da.. :) ) da2..teruskan ekk..ramai y ckp..

"bf baru ker bella?da percaya pd cinta???", kata irfan..
"wow,beraninya...tak takut ade y mara ker??", kata amin..
"tak wujud..", kata gaga..
"adohai.. ramainya stalker hang bella oi..",kata lisa..
ceh..sungguh kurang asam jawa kata2 korang ea..ok fine..act, Megat Helmi ni adalah junior sy suatu ketika dulu..tp tu dulu...skrg?? hurm..apa ea..?? hurm bf ?? tak an la.. bff ?? yupz..mukin ini y tepat sekali..tp Helmi call sy 'akak'..hurm mybe dia nak sy jadi 'kakak' dia y btoi kot..ha3..
tu pasti tak mukin !(*lagi teruk la sy kene klu megat hakimi pon mcurik2 bace blog sy ni..wa3..)
hurm..sejak Helmi ni masuk UM..sy da jarang chat kat FB n YM ngan dia..n sekaligus mmbuatkan sy rasa tak perlu la nak on9 selalu lg..(ayat nak cover line) Helmi bukannya ada pon..he3.. YM tu selalu ngan Helmi la..jarang sgt sy layan YM ni..klu ade y suruh on YM baru la sy mgikut arahan..hahahhaha..sy mula rapat ngan Helmi ni bermula 27/2/2010..cehh..(*sy masih ingt tau tarikh ni.pertama kali dlm hidup sy chat kat YM ngan helmi then lama lak tu..)
sampai la saat ni sy masih lagi rapat ngan Helmi tu..di sebabkan UM ngan UiTM bukan 1 kampus (gila ke apa?cnfrm la bukan 1 kampus,da name pon beza. 1 Um,1 lg UiTM..senget da ni ) so terpaksa la sy berhubung ngan beliau..ooucchh..tersalah lak.. so terpaksa la sy berhubung ngan Helmi melalui hp 3G samsung sy y telah byk kali di jatohkan oleh org2 y tidak bertggjwb..
aicheche...bukan 3G pon..tp msg je kot..hahhahaha,.... :)
seterusnya.pasti ade y tertnye an..apa motif la minah JAMBANG ni post benda ni..pekaitainya ni..act..mmg tak de kaitan pon..sje je...coz lepas ni sy da sgt2 la bz..rasanya tak de time pon nak msg Helmi kesayangan sy tu..jd..sy tahu dia akan curik2 bace blog sy ni an...sbb tu sy post ..supaya sekurang2nya..bila dia da bace blog ni..dia tak la majok lama2 bila sy tak reply msg dia ..hehhheheh.. :) btoi an Helmi ??? see..,Helmi senyum je...
hahhahahahha....
:)
p/z : Megat Helmi..
nak jd stalker akak ker hah??/
lallalalalal....